Чим вразили перші дні «Ukrainian Fashion Week» у Києві

Вікторія Гребінь

Останній місяць зими почався для української моди гучно – стартував новий сезон Ukrainian Fashion Week 20-21.  Дизайнери світового рівня поєднали свої унікальні бренди з вражаючими шоу.

У цьому сезоні актуальні чорний, червоний, вишневий, темно-синій, металевий, небесно-блакитний, білий та пудровий кольори. Серед тканин варто віддати перевагу шовку та атласу.

Не забувають дизайнери й про речі, виготовлені з еко-шкіри та штучного хутра.

Колекція Олени Буреніної «Ті, що танцюють у хмарах» розповідає про сильних та водночас вразливих людей, які потребують захисту та приймають все близько до серця.

Архітектура образу колекції грає на постійних контрастах чорного та білого. Грубі форми верхнього одягу поєднуються з м’якою еко-шкірою. Таке поєднання стриманості та строгості надає образу сексуальності.

Також дизайнерка акцентує увагу на простих та лаконічних пальто з кашеміру, тренчу та на брючних костюмах.

Не менш вражаючою стала готична романтика дизайнерки Ельвіри Гасанової. Вона робить акцент на небесно-блакитному, сріблястому та чорному кольорах.

У колекції присутній готичний чорний, масивні герметичні сукні з великими рукавами та легкі, ошатні плаття блакитного кольору. Також у колекції – екологічне штучне хутро та вироби, інкрустовані вручну елементами каменів.

Дизайнерка Ірина Діль створила контрастну колекцію для рішучих, хто не боїться грати з пропорціями.

Головна родзинка колекції – сукні, з глибокими відтінками червоного та золотого металіку.

Також колекція Ірини Діль включає базові вечірні костюми, комбінезони та трикотажні сукні на кожен день. Але простих варіацій не шукайте – дизайнерка щедро оздобила кожен з образів вишивкою та великою кількістю елементів.

Сценарій кольорів включає в себе теракотовий, яскраво-зелений, бордовий, пудровий, фіолетовий і класичний чорний.

Спектр тканин складається з оксамиту (плюшевий, пресований, із золотим напиленням), шовку, органзи, паєток, фактурних тканин та гофре з оригінальним тисненням.

Нагадаємо, що Ukrainian Fashion Week 20-21 триватиме до 5 лютого у Мистецькому Арсеналі

Слідкуйте за актуальними новинами на наших каналах у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *