Андрій Хливнюк популяризуватиме дитяче кіно у столиці

Почесним послом VІI Чілдрен Кінофесту став музикант, автор пісень і фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк. Музикант, продюсер, автор пісень і фронтмен гурту «Бумбокс», тато десятирічного Івана та семирічної Олександри. 

Андрій Хливнюк відкриватиме фестиваль у Києві та спілкуватиметься з маленькими кіноманами. 

— Скільки я себе пам'ятаю, любив кіно і мультики. Любив їх малим у кінотеатрах і терпів, коли закінчаться новини по тв. Вважаю себе кіноманом і, водночас, зовсім не знаюсь на кіно. Єдине, що я знаю напевне – стрічки й книжки з мого дитинства зробили мене тим, хто я є. Мої вчинки, продиктовані вчинками героїв дитячих фільмів, мої, часом утопічні, мрїї, схожі на їх мрїї. За роки вже дорослого життя на самоті та гастролей, сформувався мій смак до певних жанрів, і я не уявляю ким би був без них, чи написав би бодай щось. Саме тому я маю за честь підтримати цю чудову ініціативу! Не зупиняйтесь ніколи: «маленькі ми» чекають на це чудо, і відчайдушно хочуть натхнення, сміху, сліз і просто кольорового щастя під назвою – кіно, – коментує Андрій Хливнюк.

VІІ Чілдрен Кінофест пройде в Україні з 29 травня по 7 червня 2020 року, та охопить понад 20 міст.

Щороку фестиваль підтримує Посол, який популяризує ідеї якісного сімейного дозвілля і культурного розвитку дітей та підлітків в Україні. Послами фестивалю у різні роки були співаки Фагот, Джамала, Дмитро Шуров, актор і кінорежисер Ахтем Сеітаблаєв, письменниця Катерина Бабкіна та правозахисниця і письменниця Лариса Денисенко.

 

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *