Акція в театрі на Подолі: дорослі на виставі, діти — на занятті

У рамках проєкту «Театр для кожного» в Театрі на Подолі вводять нову послугу для батьків – майстер-клас для дітей на період вистави.

– Бажаєте відвідувати вечірні вистави, але не маєте з ким залишити дитину? Ми розробили програму саме для Вас. Кожну суботу діє спеціальна опція, поки батьки переглядають виставу – діти беруть участь у освітньому майстер-класі від артистів театру, – розповідають організатори. 

Майстер-клас складається з двох частин: власне самого майстер-класу та психологічних вправ. Починається із зустрічі дітей, батьків: знайомство; бесіда «Розкажи про себе»; «знаходимо друзів».

У програмі – ознайомча розповідь про театр, тренажні вправи з акторської майстерності у форматі гри, вправи, які входять до програми майстер-класу: даний тренаж допоможе Вашій дитині познайомитися з акторським ремеслом, набути впевненості, розкутості, навчитися проявляти себе. Також психолог проводить розвиваючі ігри.

Майстер-клас відбудеться, якщо сформується група від 8-ми учасників.

Вік дитини: від 6 до 12 років.

Вартість тренінгу: залежить від вистави та дорівнює вартості квитка на балкон. Уточнюйте у касира (044-332-22-17, 044-425-54-89).

Кількість дітей у групі: до 15 осіб.

Як записатися?

Не пізніше, ніж за тиждень до дати вистави.

При купівлі квитків у касі театру:

— Попередити касира про необхідність цієї опції для вашої дитини, вказати її вік та заповнити анкету та отримати список рекомендацій.

— Прийти на виставу завчасно, підготувати дитину до майстер-класу, придбати квиток на майстер-клас та підписати договір про надання послуги, насолоджуватися виставою.

При купівлі онлайн, зателефонувати до каси театру. 

Детальніше

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал "Вечірнього Києва" у Telegram та Facebook.

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *