У Києві відкрили платформу для українських виробників

У Києві з’явилася ще одна національна торговельна платформа для українських виробників з натуральними продуктами.  По вул. Саксаганського відкрився перший магазин нової торговельної мережі «Сім’я маркетів Villa Milk».

Створення власної торговельної мережі українським виробником є економічно обґрунтованим кроком. Великі супермаркети часто пропонують фінансові-кабальні умови для співробітництва, які не можуть прийняти українські крафтові компанії.

Але саме супермаркети часто формують структуру споживання покупців. Тож створення власної торговельної мережі дозволяє виробникам знайти своїх покупців, і запропонувати їм широкий асортимент товарів.

-Зробити національну торговельну платформу з певними стандартами якості продукції»: тільки натуральні продукти, виключно вітчизняного виробництва, і звичайно, обслуговування покупців на європейському рівні, — пояснюють свій  концептуальний підхід у мережі «Сім’я маркетів Villa Milk».

 

Сім’я в назві мережі показує соціальний взаємовідносини між виробниками та їх покупцями. Фірми, що випускають натуральну продукцію без консервантів та барвників дбають про здоров’я та довголіття своїх покупців та їх сімей, а споживачі підтримують вітчизняне виробництво. Такий соціально-економічний зв’язок – запорука успіху та розквіту українського суспільства.

Асортимент нового магазину «Сім’я маркетів Villa Milk» приємно здивує: різноманітна молочна продукція Villa Milk, крафтові сири та ковбаси, пекарня, кондитерський цех та кулінарія.

Зручне світле приміщення, торговельне обладнання з використанням натуральних матеріалів, затишне кафе європейського рівня. Все це сприятиме, щоб покупці провели в магазині час та повернулися знову з дітьми та друзями. Створення таких економічних проектів з соціальною філософією сприятиме економічному розквіту держави та підвищенню якості життя українців.

Вікторія Бабич-Вепрєва

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Sourse: vechirniy.kyiv.ua

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *