Київське «Динамо» вдруге обіграло сербський «Партизан»

Столичні футболісти гарантували собі «єврокубкову осінь»

«Динамівці» вийшли в третій раунд кваліфікації Ліги чемпіонів, пише Суспільне.

Протистояння проти «Партизана» кияни розпочали з розгромної перемоги у «домашньому»  поєдинку з рахунком 6:2, яка стала найбільшою за вісім років в єврокубках. Перевага в чотири м’ячі означала, що «біло-сині» перебували за крок від виходу до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів та гарантування собі «єврокубкової осені».

Матч-відповідь «Динамо» проти «Партизана» відбувся в Сербії за порожніх трибун. Відповідне покарання сербський клуб отримав за поведінку своїх уболівальників.

Як зазначає ФК «Динамо», в першому таймі гра проходила переважно у середині поля без особливого загострення.  Хоча кияни й відкрили рахунок у поєдинку. «Динамівці» намагалися створити загрозу біля чужих воріт після стандартних положень, але кутові удари у виконанні наших гравців загрози не несли. Загалом, динамівці контролювали м’яч та гру, але до перерви голів більше не забивали.

Другий тайм активніше розпочав «Партизан». У середині тайму «динамівець» Ванат проривався до воріт після чудової своєчасної передачі із глибини, але його збив у власному штрафному майданчику Маркович. Арбітр призначив пенальті.  0:2.

Наступним суперником «Динамо» у кваліфікації Ліги чемпіонів стане шотландський «Рейнджерс». Перший матч буде домашнім для нашої команди та відбудеться в польському Любліні на стадіоні «Арена Люблін» у вівторок, 6 серпня. Початок – о 21:00 за київським часом.

Матч-відповідь команди проведуть за тиждень, 13 серпня, у Глазго на стадіоні «Хемпден Парк». Початок – о 21:45 за київським часом.

 Читайте також: «Зірка» грузинського футболу гратиме за «Динамо»

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *