Яку кавомашину краще взяти в оренду

Яку кавомашину краще взяти в оренду

Думаєте про те, яку краще кавоварку взяти напрокат? На сьогодні, наявність якісної кавомашини в офісі, кав’ярні, ресторані, готелі чи інших закладах – це справжня необхідність. Поціновувачі кави добре розуміють, що таке смачний свіжозварений напій, приготований всього за декілька хвилин. Сучасне обладнання спроможне приготувати ідеальну по всім характеристикам каву, в якій гармонійно відчуваються цікаві поєднання смаків. На жаль, через високу цінову політику, не кожен кавоман в змозі придбати кавовий апарат. Проте, не варто засмучуватись, адже саме для таких випадків пропонується послуга оренди кавового обладнання.

Орендувати кавоварку https://rent.coffeeok.com.ua/uk/ можна для багатьох цілей, наприклад, для особистого користування, щоб кожного дня насолоджуватись вишуканою кавою. Крім того, особливу увагу варто звертати на репутацію та відгуки орендодавця. Це має бути перевірений сервіс з працездатною технікою, адже девайс має витримувати високі навантаження, звичайно залежно від частоти користування. Але який вид техніки краще брати в оренду? Перш за все пропонуємо дізнатися, основні критерії вибору кавомашини та переваги оренди.

Яку кавомашину краще взяти в оренду

Купити чи взяти в оренду: за та проти

Кавомашина – чудове та необхідне обладнання для закладів громадського харчування та не тільки. Саме тому більшість людей вирішують купувати кавову техніку. Однак пропонуємо ознайомитися з усіма «за» та «проти» купівлі оренди. Серед переваг покупки виділяють такі аспекти:

  • Устаткування виглядає стильно та престижно.
  • Натуральна зернова кава набагато корисніша, ніж розчинний варіант продукції.
  • Економія часу та сил.

Однак, існують і мінуси покупки кавового обладнання:

  • Висока цінова політика хорошої професійної кавоварки.
  • Доводиться самостійно займатися ремонтом, техобслуговуванням та іншими роботами пов’язаними з технікою.

При цьому, оренда кавового обладнання передбачає набагато більше плюсів:

  • На покупку хорошого, дорогого обладнання не завжди є кошти, а оренда коштує набагато дешевше.
  • Якщо ви не надто знаєтеся на типах кавоварного обладнання або тільки починаєте цей шлях, то оренда, це те, що потрібно. Особливо функція актуальна для невеликої кав’ярні чи підприємства. У такому разі, користуючись технікою буквально протягом місяця, можна зрозуміти яка саме вас цікавить і визначити її характеристики: ріжкову, автоматичну, крапельну і т.д.
  • Повне технічне обслуговування залишається в руках орендодавців, які надають девайс на прокат. Це дуже вигідно, оскільки співробітники компанії навчать як користуватися кавоваркою та розкажуть про основні переваги девайсів.
  • Майстер регулярно відвідуватиме вас і проводитиме своєчасне очищення від забруднень, запускатиме процес декальцинації та повноцінне налаштування систем на спеціалізованому обладнанні.
  • При несподіваній несправності фахівець прибуде найближчим часом, цього ж дня і здійснить ремонт приладу на професійному рівні, завдяки чому прилад прослужить ще довгий час.
  • Якщо дефект серйозний і не підлягає ремонту на місці, техніку доставлять в сервісний центр, а вам запропонують актуальну альтернативу.
  • Існує послуга безкоштовної оренди. За умови купівлі певної партії сировини, а саме кави, щомісяця, надається можливість орендувати шикарне обладнання для кави абсолютно безкоштовно.

Якщо говорити про мінус оренди, то звичайно обладнання залишається власністю компанії орендодавця, проте цей мінус не приносить жодних проблем.

Оренда кавоварки, це вигідне і сучасне вкладення, яке ні до чого не зобов’язує. На що ще звернути увагу під час вибору кавоварки в оренду?

На що звернути увагу беручи кофеварку в оренду?

Якщо вас зацікавила послуга оренди, слід враховувати кілька важливих нюансів. Ми із задоволенням готові розповісти про головних із них, які суттєво спростять пошуки гідного апарату. Отже, щоб не засмутитися в процесі користування девайсом, зверніть увагу на такі фактори:

  1. Сфера використання. Для домашнього користування рекомендується вибирати негабаритні ріжкові, капсульні або автоматичні типи кавомашин. Таке обладнання здатне швидко та продуктивно приготувати добрий напій для кожного члена сім’ї. Якщо планується використовувати прилад з більш масштабною метою, то краще орендувати професійну кавоварку, яка оснащена ширшим спектром додаткових функцій та можливостей.
  2. Скільки чашок за один раз потрібно приготувати. Для невеликого штату співробітників до 8 осіб або маленької сім’ї немає сенсу купувати габаритний прилад.
  3. Тип заварювання девайсу. Різні види техніки здатні готувати напій зі свіжих та смажених кавових зерен, а також розчинні види кави. Фахівці рекомендують зупинити вибір на зерновій кавомашині.
  4. Потужність апарату. Девайси з високою потужністю готують напій набагато швидше, це ідеальний варіант для великих кав’ярень, магазинів, ресторанів, офісів.
  5. Об’єм резервуарів. Якщо бажаючих випити чашечку ароматної кави багато, то потрібно вибирати техніку з великим резервуаром, що особливо стосується ємності для води.

Яку кавомашину краще взяти в оренду

Також існують девайси, які повністю автоматизовані, достатньо натиснути на кнопки й трішки почекати, але орендодавці пропонують й менш автоматизовану техніку, де бариста виконує майже 80% роботи.

Враховуючи всі можливі обставини та беручи до уваги наші поради та рекомендації, у вас неодмінно вдасться вибрати якісну кавову техніку на прокат.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *