Понад 300 артистів: хто виступить на фестивалі V`YAVA Єднання в Києві (програма)

У Києві х 23 до 26 травня відбудеться найбільший музично-культурний фестиваль цього літа V`YAVA Єднання. Він пройде на Aрт-заводі Платформа митців та артистів.

Як повідомили Vgorode організатори, фестиваль буде проходити чотири дні. Виступить понад 300 музикантів на пʼятьох тематичних сценах. Свої шоукейси на заході представлять MUZVAR, Mixmag Ukraine та Megogo.

Серед нових імен у лайнапі » бажаний гість усіх європейських майданчиків та засновник лейблу Electric Ballroom, німецький продюсер THOMAS SCHUMACHER.

Також на V`YAVA Єднання виступлять ONUKA, Go_A, СКАЙ, Саша Чемеров , O.TORVALD, ZIFERBLAT, CHEEV, Phill It, KRUT, Пиріг і Батіг, Стас Корольов & Vesnavoseny, ТОНКА, MAYOROVA, TEMBER BLANCHE, DIMA PROKOPOV, BRYKULETS, Kurs Valut, Si Process, NAZVA, KHAYAT, Renie Cares, ГОНЯ, Sheetel, Feels, Gorim!, MC Реп, Budchuk & Friends, KARTA SVITU та інші талановиті артисти.

Для прихильників електронного саунду на фестивалі зіграють VOTUMA, dj KON’, Joss, Sergiy Leshchenko, Walakos. I Wannabe та багато інших музикантів.

Алея майстеркласів

Гостей фестивалю чекатиме зустріч із українськими майстрами. Вони навчатимуть усіх охочих гончарству, ткацтву, ковальству, випіканню жайворонків із тіста, різьбленню, грі на народних інструментах, майструванню ляльки-мотанки, ліпленню з глини, народному розпису, ритуванню по шкірі тощо.

Виставки українських митців

У межах фестивалю відбудеться виставка “identification. Код нації”. На ній будуть представлені понад 100 творів 19 українських митців у жанрах живопис, фотографія, інсталяція, графіка, скульптура і digital art, що втілюють нашу самоідентифікацію та культурний спадок.

Серед художників — автор безлічі музичних обкладинок Мітя Фєнєчкін, дослідник українських візуальних етнокодів Roman Chizz, піксель-арт митець Вітер Степовий та інші

DANCE UNITY FEST

25 травня в межах пройде танцювальний фестиваль DANCE UNITY FEST — 70 потужних шоу-команд зі всієї України будуть змагатися за звання «найкращої команди» та призовий фонд. Танцівники змагатимуться в жанрах Contemporary, Dance show, Street show і K-Pop

Організатори DANCE UNITY FEST вже понад 15 років розвивають танцювальну культуру країни та створюють такі dance-івенти, як Dance monsters fest, Proka4 dance fest, Peace love unity battle, FEMME fest, Kyiv breaking association.

Ярмарок сучасних та традиційних виробів

Українські майстри та бренди продаватимуть ексклюзивний одяг, аксесуари, прикраси й домашній декор. На фестиваль привезуть гастрономічні делікатеси, зокрема сири з українських сироварень, мед із сімейних пасік, наливки та солодощі.

Дитяча галявина

Дитячу локацію на фестивалі розділять на зони активності, творчості та спілкування. У зоні активності малечу чекають рухливі ігри, хороводи, забави у фольклорному стилі, вуличні вистави, наукові шоу та інтерактивний дитячий шумовий оркестр. На локації творчості — тир, майстеркласи з розпису й аквагрим. А в зоні спілкування для найменших — майстер-клас із колискових та забавлянок.

Фудкорти

 На фудкортах івенту можна буде поласувати шашликом із мангала, піцою, китайською локшиною, бургерами й безліччю інших смаколиків. 

Зона хвостиків

V`YAVA Єднання — pet friendly. Тут будуть не тільки раді хвостикам, а й обладнають для них спеціальну локацію. На ній відбуватимуться цікаві зустрічі з кінологами та їхніми песиками. Під час них фахівці розкажуть про виховання і утримання улюбленців, а також трюкове дресирування.

Мета фестивалю – допомога дітям та ЗСУ

Команда фестивалю ставить перед собою надважливу мету. V`YAVA Єднання збиратиме 3 мільйони гривень на потреби 3-ої окремої штурмової бригади, а також на напрям «Медичної допомоги» через UNITED24.

Коли: 23–24 травня 16:00 — 23:00; 25–26 травня 14:00 — 23:00

Де: Aрт-завод Платформа, вул Якова Гніздовського 1а (Магнітогорська, 1а), метро «Лісова», поряд знаходиться ТЦ «Даринок»

Квитки можна купити тут.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

No votes yet.
Please wait...