На ВДНГ вдруге пройде фестиваль “Книжкова країна”: дати

У Києві вдруге відбудеться фестиваль “Книжкова країна”. Він пройде 26–29 вересня.

Як повідомили Vgorode організатори, порівняно з першим захід збільшить кількість тематичних напрямів, івентів і традиційно збере українські видавництва, письменників, журналістів, блогерів та інших діячів індустрії. 

З новинок буде одразу три нові напрями. Програма “Кіно та література” розташується в павільйоні №6: тут проводитимуть профільні івенти, дискусійні панелі між авторами й представниками видавництв та кіноіндустрії, майстер-класи зі створення кіносценаріїв і екранізації творів. Кураторами напряму виступає ветерансько-волонтерська спільнота BANDERAS. 

Окремою складовою програми стане ініціатива #ФРОНТМЕНИ з творчої репрезентації військових та ветеранів, що пройде за підтримки “Культурного десанту”. У павільйоні №4 проходитимуть зустрічі з авторами – учасниками російсько-української війни, презентації та інші заходи. 

Ще “Книжкова країна” додає тематичний напрям “Фентезі та горор”, адже це одні з найпопулярніших жанрів серед української аудиторії. У межах напряму відбудуться виступи дебютантів та відомих авторів, перформанси, квести, інтерактивні заходи тощо. Куратором виступить спільнота “Бабай”. 

Також на фестивалі будуть простори та ініціативи, які були на першому заході. Зокрема, продовжать роботу дитяча та освітні зони. А для найменших відвідувачів створять спеціальні місця з доглядом, щоб батьки могли відпочити й вільно погуляти територією. 

Вдруге «Книжкова країна» пройде 26–29 вересня на ВДНГ. Вхід – вільний. 

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

No votes yet.
Please wait...