Кінопрем’єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 13 по 20 липня

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Просто кров

Рейтинг IMDB: 7.6/10

Трилер. США, 1984 р.

Режисери: Джоел Коен, Ітан Коен

У ролях: Френк МакДорманд, Майкл Еммет Уолш, Холлі Хантер

Молода жінка Еббі не задоволена своїм шлюбом із Марті, грубим власником бару з Техасу. Між Еббі та барменом Реєм спалахує пристрасть. Ошуканий чоловік здогадується про зраду і наймає приватного детектива, щоб вистежити, а потім вбити коханців. Але цинічний і підступний детектив чинить дещо інакше, що спричиняє хвилю диких і кривавих непорозумінь…

Медовий місяць

Рейтинг IMDB: 4.1/10

Комедія. Великобританія, Італія, 2022

Режисер: Дін Крейг

У ролях: Піко Олександр, Марія Бакалова, Азім Чодрі

Ця романтична комедія розповідає про Адама і Сару, молодят, які вирушають у медовий місяць до Венеції. Разом із ними їде Бав, найкращий друг нареченого, який постійно плутається під ногами. Але історія набуває ще більш несподіваного повороту, коли в Сару закохується привабливий гангстер Джорджіо.

Герої золотих масок

Рейтинг IMDB: 4/10

Анімація, розваги. США, 2023 р.

Режисер: Шон Патрік О’Рейлі

У ролях: Рон Перлман, Крістофер Пламмер, Петтон Освальт

Кмітливий американський хлопчик Чарлі дивовижним чином виявляється у стародавньому китайському королівстві. Його допомоги потребує колоритна команда супергероїв, яка прагне захистити місто від жорстокого завойовника. Об’єднавшись із героями, хлопчик потай планує вкрасти безцінні золоті маски, що надають їм сили.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

No votes yet.
Please wait...