Який вигляд має головна новорічна ялинка країни на Софійській площі в Києві

Сьогодні, 18 грудня, у Києві закінчили прикрашати новорічну ялинку на Софійській площі та мешканці столиці тепер можуть оцінити її.

Нагадаємо, висота нинішньої головної ялинки країни становить 12 метрів. Поруч із нею облаштують місця, де люди зможуть зарядити гаджети. Новорічну красуню встановлено за рахунок меценатів та підприємців. А святкова ілюмінація світитиметься завдяки генератору, але у певні години.

Новорічне дерево прикрасили тисячами кульок синього та жовтого кольорів, а також білими голубами, що символізують світ. На верхівці встановили український герб, а у нижній частині дерева можна роздивитися невеликі прапори країн, які висловили свою підтримку Україні у війні проти РФ, пише “Рубрика”.

Також з одного боку ялинки встановили фігуру Архангела Михаїла, який зображений на гербі Києва. Він символізує світлі сили, які готові боронити столицю.

Сьогодні також провели тестовий запуск ілюмінацій, тож деяким перехожим пощастило побачити це. Серед них виявився і український фотограф Владислав Мусієнко, який зміг зафіксувати цей момент.

No votes yet.
Please wait...