На Подолі молодий хлопець побив продавця електронних сигарет

На Подолі у Києві неповнолітній хлопець скоїв розбійний напад на чоловіка та забрав у нього три коробки електронних сигарет. Громадяни домовлялися про зустріч, щоб придбати товар, але хлопець знайшов вихід, як отримати його безкоштовно.

Подія сталася 10 листопада на вулиці Почайнинській.

Як повідомляє поліція Києва, постраждали чоловік займався оптовим продажем електронних сигарет. Він розповів, що напередодні нападу йому зателефонували, щоб замовити декілька ящиків товару. Чоловік погодився і наступного дня приїхав у зазначене місце.

Замовником виявився 17-річний хлопець. Коли він отримав свій товар, то розпилив газовий балончик в обличчя продявцю. Після цього молодик вдарив його, забрав сигарети та втік з місця події. Таким чином зловмисник вкрав 600 пристроїв для куріння.

Зазначається, що хлопець приїхав на зустріч із двома товаришами, які чекали на нього неподалік. 

Поліцейські взялися за пошук хлопця і незабаром затримали його із товаришами у Солом’янському районі Києва. Викрадений товар вони  сховали у знайомого. Правоохоронці вилучили речові докази, а також знаряддя вчинення злочину.

Читайте також:

У Києві чоловік інсценував розбійний напад, щоб вкрасти гроші

У Київській області водій мопеда травмував чоловіка через зауваження

Проти юнака розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) КК України. Слідчі готують хлопцю повідомлення про підозру. Йому загрожує від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Голосіївському районі чоловік побив перехожого, який повертався додому. Про подію повідомив очевидець. Нападник побив громадянина та відібрав у нього сумку з особистими речами. Потерпілий отримав травми голови та перелом руки.

No votes yet.
Please wait...