Зеленський представив План перемоги: основні пункти

Президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді “План перемоги”. Він складається з 5-ти пунктів і 3-х секретних доповнень.

1 пункт: Геополітика

Україна має отримати запрошення в НАТО вже зараз. Це стане “свідченням рішучості” і покаже, як партнери бачать Україну в “архітектурі безпеки”.

2 пункт: Зміцнення оборони

Ключем до успіху є продовження операцій на ворожій території. А також допомога партнерів в укомплектуванні резервних бригад, покращенню ППО, зняття обмежень на удари та надання далекобійних можливостей. Цей пункт включає операції у визначених місцях, щоб не допустити буферних зон на території України; спільне з партнерами збиття російської авіації, розширення використання українських дронів і ракет та зняття обмеження на використання зброї; доступ до розвідданих партнерів.

3 пункт: Стримування

Цей пункт має таємний додаток. Як сказав Зеленський, коли Росія дізнається про нього, то погодиться на переговори.

Пропонується розмістити комплексний неядерний пакет стримування захисту України від будь-якої загрози.

4 пункт: Стратегічний економічний потенціал

Цей пункт також має таємний додаток. Пропозиція для США та ЄС укласти спільну угоду щодо захисту ресурсів та використання економічного потенціалу. Мир має настати і завдяки економічній силі.

5 пункт: Після закінчення війни Україна буде мати найдосвідченіший військовий контингент

Україна зможе гарантувати безпеку в Європі. Пропонується заміщення військових США в Європі на українські підрозділи після завершення бойових дій.

Зеленський заявив, якщо все “буде йти по плану”, то війну можна закінчити до кінця наступного року.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

No votes yet.
Please wait...