Війна за добу: найнапруженішими напрямками залишаються Курахівський та Покровський

Загальні добові втрати окупантів склали 1300 осіб

Протягом доби 12 жовтня зафіксовано 186 бойових зіткнень.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За цей час противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах п’ять ракетних ударів із застосуванням восьми ракет, а також 90 авіаударів, зокрема, скинув 158 КАБ. Крім цього, окупанти здійснили 4243 обстріли, з них 156 – із реактивних систем залпового вогню.

За минулу добу ракетні війська та артилерія Сил оборони уразили засіб ППО, шість районів зосередження озброєння і військової техніки та один польовий склад боєприпасів російських загарбників.

На Куп’янському напрямку відбулося 23 атаки окупантів неподалік Петропавлівки, Кучерівки, Колісниківки, Кругляківки, М’ясожарівки, Степової Новоселівки, Піщаного, Вишневого та Лозової.

На Лиманському напрямку ворог атакував 19 разів, намагаючись просунутись у бік Новомихайлівки, Греківки, Невського, Новосадового та Торського.

На Сіверському напрямку Сили оборони відбивали три штурмові дії росіян поблизу Верхньокам’янського, Івано-Дар’ївки та Виїмки.

На Краматорському напрямку окупанти атакували дев’ять разів у районах Калинівки, Часового Яру та Ступочок.

На Торецькому напрямку ворог за підтримки авіації здійснив 15 атак у районах Торецька та Щербинівки.

На Покровському напрямку наші захисники зупинили 36 штурмових і наступальних дій агресора у бік населених пунктів Миролюбівка, Лисівка, Крутий Яр, Селидове, Новотроїцьке, Мирноград та Михайлівка.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 47 атак. Найактивніше окупанти намагалися просунутися вперед в районах Ізмайлівки, Гірника, Курахівки, Желанного Другого, Цукуриного, Новодмитрівки, Новоселидівки, Георгіївки, Костянтинівки, Курахового, Зоряного, Дальнього та Антонівки.

На Времівському напрямку противник здійснив чотири штурми наших позицій у районі Богоявленки, активно залучаючи штурмову і бомбардувальну авіацію.

На Оріхівському напрямку відбито одну атаку окупантів неподалік Роботиного.

На Придніпровському напрямку російські загарбники атакували позиції Сил оборони дев’ять разів. Отримали жорстку відсіч, зазнали втрат.

На кордоні з Чернігівською та Сумською областями противник з території рф активно застосовує артилерію й авіацію по районах українських населених пунктів.

Триває операція в Курській області.

Загалом, минулої доби втрати російських загарбників склали 1300 осіб. Також українські воїни знешкодили 9 танків, 49 бойових броньованих машин, 29 артилерійських систем, одну РСЗВ, два засоби ППО, 45 БпЛА оперативно-тактичного рівня, 71 автомобіль та одиницю спеціальної техніки окупантів.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *