Кияни пропонують дієвий спосіб захисту транспорту військових від підпалів

Кияни просять владу ввести безкоштовне паркування для автомобілів військових на охоронюваних стоянках, щоб захистити їх від підпалів.

Кличка закликали вжити заходів

Мешканці столиці закликають місцеву владу втілити в життя простий механізм безплатного паркування на стоянках, що охороняються, транспортних засобів військовослужбовців і тим самим убезпечити їх від підпалів.

Відповідну петицію з цього приводу розміщено на офіційному сайті Київради.

«У зв’язку із випадками підпалу військових автомобілів зобов’язати власників платних паркувальних майданчиків та паркінгів під час дії воєнного стану забезпечувати безкоштовне паркування військових автомобілів», — запропонували владі міста автори ініціативи.

Нагадаємо, поліція Києва відшукала та затримала чоловіка, який власноруч виготовляв саморобні запалювальні пристрої та кріпив їх на автомобілі військових. Потім за допомогою годинникового механізму зловмисник приводив пристрої в дію.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *