Комунальники розповіли, як підготувалися до обігріву киян

Через три дні в Києві мають запрацювати котельні

З наступного понеділка, 14 жовтня, в столиці планують підключення до систем централізованого опалення лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери міста.

Про це повідомляє КМДА.

Житлові будинки, як зазначили в мерії, розпочнуть підключати до обігріву, коли середньодобова температура на вулиці опуститься до +8°С протягом трьох діб.

Своєю чергою,   Комунальне підприємство «Київтеплоенерго» запевняє киян, що виконало підготовчі роботи на котельнях міста для надійного старту опалювального сезону.

«На теплоджерелах, що перебувають в управлінні «Київтеплоенерго», виконана цьогорічна програма ремонтів. Її головна мета — забезпечити безаварійну роботу теплоджерел узимку, адже вони загалом виробляють до 50% тепла для Києва», — заявили теплоенергетики.

Вони зазначили, що до осінньо-зимового періоду 2024-2025 років підприємство підготувало 160 котелень і станцій теплопостачання в усіх районах столиці, обладнання пройшло випробування та регламентні роботи й готове подавати тепло до будинків і соціальних закладів.

Нагадаємо, торік у Києві підключення житлових будинків до опалення розпочалося з 16 жовтня.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *