Війна за добу:  найбільша активність ворога – на чотирьох ділянках фронту

У Генштабі розповіли про ситуацію

Упродовж 26 вересня Збройні Сили України знищили майже 1370 окупантів, 21 танк, 48 бойових броньованих машин, 58 артилерійських систем і РСЗВ, 2 засоби ППО, 85 БПЛА оперативно-тактичного рівня, а також 60 одиниць автомобільної, спеціальної техніки й автоцистерн.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Російські загарбники завдали по території України чотири ракетні удари із застосуванням шести ракет, а також 57 авіаударів, скинувши 66 КАБів. Крім цього, залучили для ураження 729 дронів-камікадзе та здійснили понад 3800 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах», — повідомили в Генштабі.

Як розповіли військові, на Харківському напрямку відбулося три боєзіткнення. Сили оборони відбили наступ росіян неподалік Стариці, Тихого та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку ворог 20 разів проводив наступальні дії біля Синьківки, Глушківки, Лозової, Стельмахівки та Колісниківки.

На Лиманському напрямку російські загарбники 15 разів штурмували позиції наших військ поблизу Греківки, Невського, Новосадового та Торського.

На Сіверському напрямку українські захисники відбили чотири ворожі наступальні дії в районах Білогорівки, Верхньокам’янського та Спірного.

На Краматорському напрямку точилося 10 боїв біля Міньківки, Григорівки та Білої Гори.

На Торецькому напрямку відбулося 17 бойових зіткнень. Росіяни штурмували позиції наших підрозділів біля Торецька, Щербинівки та Леонідівки.

На Курахівському напрямку ворог 34 рази штурмував поблизу Цукуриного, Желанного Другого, Георгіївки, Миколаївки, Парасковіївки, Костянтинівки та Катеринівки.

На Времівському напрямку противник здійснив п’ять спроб витіснити наші підрозділи із займаних рубежів оборони біля Водяного, Катеринівки та Богоявленки.

На Оріхівському напрямку відбулося три боєзіткнення — російські загарбники атакували неподалік Роботиного.

На Придніпровському напрямку окупанти зазнали поразки, двічі штурмуючи позиції наших військ.

«На інших напрямках — без особливих змін», — запевнили в Генштабі.

Нагадаємо, 25 вересня Збройні Сили України знищили майже  1400 окупантів, 10 танків, 44 бойові броньовані  машини, 71 артилерійську систему і РСЗВ, 7 засобів ППО, 67 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 4 крилаті ракети, а також 127 одиниць автомобільної, спеціальної техніки й автоцистерн.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *