На будівництві артезіанської свердловини вкрали гроші

Причетним до махінації повідомлено про підозру

В Оболонському районі Києва підрядники пробурили артезіанську свердловину меншої глибини, ніж треба, привласнивши на цих роботах майже 580 тисяч гривень.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

Слідством встановлено, що КП «Київводфонд» та приватне підприємство уклали договір на будівництво артезіанської свердловини на вулиці Вишгородська, 10, в Оболонському районі. Підрядна організація для виконання робіт залучила субпідрядника. За результатами геофізичних досліджень встановлено, що глибина побудованої артезіанської свердловини становить майже 160 метрів, хоча згідно з проєктом та паспортом глибина  мала бути не менше 270 метрів.

Таким чином реальна глибина свердловини  майже на 110 метрів менша, ніж було передбачено умовами договору, а обсяги фактично виконаних робіт були завищені на майже 580 тисяч гривень.

Зважаючи на це, керівників підрядної організації та субпідрядного підприємства підозрюють у  службовій підробці та привласненні бюджетних коштів у великих розмірах.

Нагадаємо, правоохоронці викрили оборудку із закупівлею солі для посипання доріг у зимовий період, внаслідок чого в кишені ділків осіло кілька мільйонів гривень.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *