Киян запрошують на подію з нагоди 100-ліття Загребельного

Національний музей літератури України та Національна спілка письменників України запрошують на літературний вечір “Павло Загребельний крізь роки” 

Національний музей літератури України та Національна спілка письменників України запрошують на літературний вечір Павло Загребельний крізь роки – до 100-річчя від дня народження письменника, журналіста, редактора, сценариста

У програмі – спогади, фрагменти телевізійних записів, читання уривків творів Павла Архиповича, повідомляє музей у Фейсбуку.

Участь беруть: Микола Жулинський, Любов Голота, Павло Мовчан, Петро Засенко, Теодозія Зарівна, Михайло Шевченко, Тетяна Фольварочна, Ігор Павлюк, Лариса Недін, Дмитро Чистяк, Олександр Божко, Ольга Романюк, Олексій Микитенко, Владлен Ковтун, Наталія Грабченко, Світлана Александренко та інші письменники і журналісти.

Модератори – голова НСПУ Михайло Сидоржевський та голова Творчого об’єднання прозаїків КО НСПУ Олександр Балабко.

20 серпня 2014 року в Києві відкрито меморіальну дошку Павлу Загребельному з нагоди 90-річчя його народження.

На честь Павла Загребельного названо вулиці у містах: Київ, Вінниця, Ізюм, Ірпінь, Ковель, Нікополь, Хмельницький, Полтава та інших. Літературний вечір відбудеться 17 вересня о 15 годині.

Читайте також: Архів-музей літератури хочуть виселити з будівлі Бурси

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *