На ремонті Південного мосту вкрали гроші

Справу скеровано до суду

Столична прокуратура завершила розслідування і відправила до суду кримінальне провадження щодо розкрадання бюджетних коштів під час ремонту Південного моста.

Про це повідомляє прокуратура Києва.

Як розповіли в правоохоронці, в 2023 році між КП «Київавтошляхміст» та приватним підприємством був укладений договір на виконання протиаварійних робіт з ремонту деформаційних швів Південного мосту та транспортних розв’язок.

Утім заступник директора підрядної організації, знаючи, що під час виконання робіт частково замінено бетонну суміш на іншу, не передбачену тендерною документацією, вніс відомості до актів виконаних робіт, що призвело до збільшення ціни ремонту.

Таким чином, за висновком експертів, бюджету міста було завдано збитків на суму майже мільйон гривень.

Обвинувальний акт стосовно заступника директора підрядної організації розглядатиме Дарницький райсуд столиці.

Нагадаємо, столична прокуратура викрила комерційну фірму в нецільовому використанні сотень мільйонів гривень, які були виділені із столичного бюджету на будівництво метрополітену на Виноградар.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *