Фахівці оцінили якість питної води в будинках киян

Частина столиці бере воду з річки Десна

Киянам не треба хвилюватися щодо зниження якості водопровідної води на тлі інформації про те, що під Києвом у річці Десна начебто виявили «отруйні» речовини.

Про це повідомляє ПрАТ «АК «Київводоканал».

«Вода, яка подається у домівки киян, безпечна, її якість постійно контролюється, тож загроз для споживачів немає», — запевнили в «Київводоканалі».

Як зазначили на підприємстві, ситуація з водопідготовкою та водопостачанням у столиці перебуває під контролем — фахівці «Київводоканалу» постійно відбирають проби як на етапі водозабору, так і на всіх етапах водопідготовки.

Тому будь-які зміни в якості води в річці, наголосили в «Київводоканалі», будуть оперативно помічені, і виходячи з цього буде скориговано процес очищення та знезараження.

Крім того, підприємство разом із державними службами постійно проводить моніторинг якості води в річці Десна, у разі будь-яких загроз будуть вжиті всі необхідні заходи.

Нагадаємо, останніми днями в соціальних мережах активно розповсюджується інформація про те, що під Києвом у річці Десна виявили отруйні речовини, які течуть з боку російського кордону.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *