Війна за добу: найгарячіша ситуація – на Покровському напрямку

Ворог атакував українські позиції майже на усіх ділянках фронту

Зокрема  Покровському рубежі учора наші захисники вели більше півсотні боїв у районах різних населених пунктів, знищено понад 300 окупантів, повідомляє Генштаб ЗСУ.

На Курахівському напрямку ворог 23 рази атакував поблизу Українська, Галицинівки, Красногорівки, Георгіївки та Костянтинівки.

На Куп’янському напрямку загарбники штурмували наші позиції біля Синьківки, Колісниківки, Новоосинового, Лозової, Андріївки, Стельмахівки та Глушківки.

На Лиманському напрямку російські загарбники штурмували позиції Сил оборони поблизу Твердохлібового, Новосергіївки, Дружелюбівки, Греківки, Чернещини, Макіївки, Невського та Новосадового. Українські захисники відбили більше 20 атак.

На Краматорському напрямку точилося 12 боїв, зокрема, біля Калинівки, Часового Яру, Ступочок, Іванівського, Андріївки та Предтечиного. Сили оборони зупинили усі ворожі атаки загарбників.

Також росіяни штурмували позиції українських підрозділів поблизу Торецька та Неліпівки.

На Времівському напрямку противник здійснив вісім безрезультатних спроб витіснити наші підрозділи з  рубежів оборони біля Вугледару та Водяного.

Загалом минулої доби втрати російських загарбників склали 1360 осіб. Також українські воїни знешкодили вісім танків, 14 бойових броньованих машин, 42 артилерійські системи, одну РСЗВ, 18 БпЛА оперативно-тактичного рівня, крилату ракету, 62 автомобілі та 10 одиниць спеціальної техніки.

Більше новин, фото та відео у Телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в Телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в Телеграмі.</p

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *