Паралімпіада: українці завоювали чотири медалі

За підсумками першого змагального дня літньої Паралімпіади-2024 в Парижі Україна виборола чотири нагороди

Усі медалі здобуті в плаванні. Зокрема, «срібло» завоювали Антон Коль (100 м, спина, клас S1), Ірина Пойда (200 м, вільний стиль, клас S5), «бронзу» – Анна Гонтар (50 метрів, вільний стиль, клас S6) та Олександр Комаров (200 м, вільний стиль, клас S5).

Сьогодні, 30 серпня, відбудеться другий змагальний день Паралімпійських ігор. Участь у ньому візьмуть одразу 55 українських спортсменів, зокрема команди в голболі та волейболі сидячи, інформує Суспільне.Спорт.

Упродовж дня визначаться 42 паралімпійські чемпіони, за значну кількість медалей змагатимуться також українці. Відкриє програму дня бадмінтоністка Оксана Козина, яка зіграє перший матч на груповій стадії вже о 9:30.

Гарантовано останнім у другий змагальний день стане фінал за участі Миколи Жабняка в штовханні ядра, тоді як загалом закриватимуть його програму медальні сутички представників тхеквондо.

Нагадаємо: до складу збірної увійшли спортсмени з 20 регіонів України, зокрема  Києва. 

Читайте також: У Парижі розпочалися Паралімпійські ігри-2024

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *