Столиця витратить гроші на нові автомобільні розв’язки

Нова організація дорожнього рух оптимізує і заспокоїть трафік

У столиці обговорюють проєкти організації майже 20 нових транспортних розв’язок, схеми яких уже розроблено й готові до виконання.

Про це повідомляє Комунальне підприємство «Центр організації дорожнього руху»

«Фахівці КП «Центр організації дорожнього руху» розробили 19 схем організації дорожнього руху з влаштуванням кільцевих розв’язок відповідно до плану на 2024 рік», —  ідеться в  повідомленні.

На переконання фахівців КП, кільцеві розв’язки є ефективними в організації та розмежуванні транспортних потоків, також вони суттєво зменшують кількість аварій і зіткнень зі смертельними наслідками й надають можливість зменшити викиди в атмосферу.

Згідно з розробленим планом  нові кільцеві розв’язки вже облаштували на п’яти перехрестях у Деснянському, Дарницькому, Печерському,  Святошинському та Шевченківському районах.

«Транспортні розв’язки в одному рівні з рухом по колу, при належному застосуванні, оптимізують рух транспортних засобів та є ефективним засобом заспокоєння дорожнього руху», — запевнили в ЦОДР.

Нагадаємо, за інформацією ЦОДР, у столиці суттєво збільшилася кількість вантажівок, які пересуваються з перевищенням максимально допустимої ваги, що є однією з причин псування дорожнього покриття та негативно впливу на трафік.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *