Стало відомо, хто стоїть за намірами забудувати Собаче гирло

Ідею забудови рекреаційної зони — коси Собаче гирло активно просуває та лобіює депутат Київської міської ради від партії "УДАР".

Столичні забудовники намагаються знищити чергову рекреаційну зону

Ідею забудови рекреаційної зони — коси Собаче гирло в Оболонському районі Києва, активно просуває та лобіює депутат Київської міської ради від партії «УДАР» Богдан Чорній.

Про це журналістам телевипуску «В тіні Каштана» заявив відомий київський активіст, ветеран російсько-української війни Олег Симороз.

«Є хедлайнер цієї всієї історії, місцевий, його теж треба називати. Це — депутат Київської міської ради по Оболонському району від партії «УДАР» Бодя Чорній», — сказав Симороз.

За його словами, Чорнію була поставлена задача від міського голови Києва Віталія Кличка, мовляв, «ти обрався по району від нашої команди, ти це все і просуваєш». Власне кажучи, зазначив активіст, «Чорній ходить по ефірам, пише дописи в соцмережах про те, як потрібно урбанізувати Собаче гирло і так далі».

«Знаєте, — поділився думкою ветеран, — в мене реально такий висновок, що вони просто ненавидять затоки Дніпра і набережну Києва. Вони ставляться до цього… вони мріють про бетон, що це гроші».

Нагадаємо, Собаче гирло це – коса вздовж однойменної затоки в Оболонському районі Києва, яка стала одним із небагатьох місць Києва, де зберігається первинна флора і фауна, притаманна дніпровській заплаві.

Детальніше про те, які проблеми та наслідки  потягне за собою реалізація  забудови Собачого гирла на Оболоні, дивіться в новому випуску «В тіні Каштана».

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *