Що з Київською ГЕС: очільник столичної області прокоментував ситуацію

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко розповів про ліквідацію наслідків російської атаки в області та повідомив, коли відкриється проїзд дамбою Київської ГЕС

Про це Кравченко розповів у ефірі ТСН під час телемарафону.

Після комбінованої ворожої атаки по Київській області триває ліквідація всіх наслідків. 

“Пошкоджено понад 30 приватних будинків, зараз відкрито 300 “Пунктів незламності” для людей. Також пошкоджені інфраструктурні об’єкти. Зараз всі служби працюють на місці щодо ліквідації. Все відновимо”, – заявив голова Київської ОВА.

“Хочу повідомити всім, що проїзд через дамбу Київської ГЕС відкриється приблизно о 16:00, якщо не буде додаткових повітряних тривог та атак. Зараз якраз всі служби займаються на місці ліквідацією наслідків цієї атаки”, – розповів Кравченко.

Він додав, що дамба критичних пошкоджень не зазнала.

Раніше повідомлялося, що Київська ГЕС стала одним з енергооб’єктів, що зазнав атаки російськими окупантами вранці 26 серпня. Керівник Центру протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони Андрій Коваленко повідомив, що загрози греблі Київської ГЕС немає.

«Зруйнувати її ракетами неможливо”, – написав Коваленко в телеграм-каналі у понеділок.

Читайте також: Росія запустила по Україні більше сотні ракет і майже сто «шахедів»

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *