Війна за добу: в ЗСУ назвали напрямки, де була найбільша активність ворога

У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

Упродовж минулої доби, 25 серпня, Збройні Сили України знищили майже 1140 окупантів, 4 танки, 17 бронемашин, 48 артилерійських систем і РСЗВ, засіб ППО, 39 БПЛА оперативно-тактичного рівня, а також 93 одиниці автомобільної, спеціальної техніки й автоцистерн.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Російські загарбники завдали одного удару трьома ракетами та 58 авіаударів, скинувши 95 КАБів. Крім цього, залучили для ураження 436 дронів-камікадзе та здійснили 3169 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах», — повідомили в Генштабі.

Як розповіли військові, на Харківському напрямку ворог провів чотири штурми неподалік Вовчанська та Липців.

На Куп’янському напрямку ворог 13 разів атакував наші оборонні рубежі біля Петропавлівки, Синьківки, Глушківки, Колісниківки, Лозової та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку відбулося 21 боєзіткнення. Російські загарбники здійснили штурмові дії поблизу семи різних населених пунктів. Концентрували зусилля в  районах Невського і Дружелюбівки — провели 13 атак.

На Сіверському напрямку оборонці української землі відбили шість ворожих штурмів у районах Білогорівки, Спірного, Верхньокам’янського, Виїмки.

На Краматорському напрямку точилося 12 боїв. Основні зусилля ворог концентрував у районі Часового Яру, де провів сім безуспішних штурмів.

На Торецькому напрямку росіяни сім разів атакували українські війська біля Неліпівки та Торецька.

На Покровському напрямку точився 41 бій поблизу восьми населених пунктів. Майже половину атак ворог сконцентрував біля Новогродівки.

На Курахівському напрямку ворог 18 разів атакував наші позиції поблизу Карлівки, Невельського, Первомайського, Георгіївки, Михайлівки та Костянтинівки.

На Времівському напрямку агресор здійснив дев’ять наступальних і штурмових дій у бік Вугледара та Водяного.

На Придніпровському напрямку ворог не мав успіху, двічі атакуючи позиції наших підрозділів.

«На інших напрямках — без особливих змін», — запевнили у Генеральному штабі ЗСУ.

Як повідомлялося, 24 серпня втрати окупантів сстановили  1190 осіб. Сили оборони знешкодили п’ять танків, 11 бойових броньованих машин, 47 артилерійських систем, дві РСЗВ, засіб ППО, 31 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 92 автомобілі та 17 одиниць спеціальної техніки окупантів.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *