Війна за добу: Покровський напрямок залишається найгарячішим

За добу 23 серпня відбулось 149 бойових зіткнень, майже третина з них – на Покровському напрямку.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

За минулу добу ракетні війська і артилерія Сил оборони уразили 20 районів зосередження особового складу і ОВТ противника, пункт управління, три засоби ППО, дві артилерійські системи, станцію РЕБ, понтонну переправу та ще один важливий об’єкт російських окупантів.

На Харківському напрямку за минулу добу відбулось сім бойових зіткнень в районах Липців та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку Сили оборони 20 разів відбивали атаки окупантів в районах Петропавлівки, Курилівки, Синьківки та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку наші війська відбивали 13 атак противника в районах Макіївки, Дружелюбівки, Новосадового, Невського, Торського та Тернів.

На Сіверському напрямку відбито сім атак росіян неподалік Виїмки, Білогорівки та Спірного.

На Краматорському напрямку Сили оборони відбили 22 спроби загарбників просунутись поблизу Часового Яру, Калинівки та Іванівського. Ситуація контрольована.

За підтримки штурмової авіації ворог дев’ять разів намагався просунутися вперед на Торецькому напрямку в районах Неліпівки та Торецька.

На Покровському напрямку наші захисники відбивали 44 атаки противника. Ворог намагається просуватись в напрямку Воздвиженки, Калинового, Новогродівки, Гродівки, Птичого та Зеленого Поля.

На Курахівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати окупантів в районах Костянтинівки, Георгіївки, Красногорівки та Карлівки, де ворон 16 разів намагався прорвати українські оборонні рубежі.

На Времівському напрямку противник здійснив 11 спроб захопити українські позиції неподалік Водяного та Вугледару Донецької області.

За минулу добу на Оріхівському та Придніпровському напрямку наступальних дій ворог не проводив, проте систематично завдає авіаційних ударів та обстрілює цивільну інфраструктуру українських населених пунктів.

Сили оборони України продовжують ведення операції на Курському напрямку.

За минулу добу втрати російських загарбників склали 1160 одиниць особового складу. Також українські воїни знешкодили дев’ять танків, 21 бойову броньовану машину, 42 артилерійських системи, дві РСЗВ, три засоби ППО, 39 БпЛА оперативно-тактичного рівня, дві крилаті ракети, 54 автомобілі та 1 одиницю спеціальної техніки окупантів.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *