Провідним футболістом «Динамо» цікавиться турецький клуб

Турецький «Трабзонспор» волів би бачити в своєму складі півзахисника київського «Динамо» та національної збірної України Миколу Шапаренка

За інформацією Аslinda, керівництво динамівців повідомило турецькому клубу, що трансферна ціна одного з лідерів команди становить не менше десяти мільйонів євро. 

Про це пише UkrFootball.ua.

Однак «Трабзонспор» не бажає платити таку суму, хоча продовжує зберігати інтерес до Шапаренка і готовий розглянути трансфер за меншу суму. Утім, на думку спортивних аналітиків, перехід футболіста до турецького клубу є малоймовірним.

Ринкова вартість Шапаренка, згідно з даними порталу Transfermarkt, становить дев’ять мільйонів євро. Контракт Миколи з біло-синіми  чинний до вересня 2025 року.

У черговому внутрішньому турі чемпіонату «Динамо» вдома прийматиме полтавську «Ворсклу». Зустріч  у  Києві  буде зіграно 24 серпня і розпочнеться о 18:00.

У середу, 21 серпня, кияни проведуть перший матч раунду плей-оф кваліфікації Ліги чемпіонів-2024/2025. Суперником стане віцечемпіон Австрії – «РБ Зальцбург». Поєдинок, номінально домашній для нашої команди,  відбудеться  в польському Любліні на стадіоні «Арена Люблін».

Нагадаємо, що «Динамо» вже перемогло  в  кваліфікації сербський «Партизан» (6:2, 3:0) та шотландський «Рейнджерс» (1:1, 2:0).

Читайте також: Польські арбітри напилися перед матчем київських «динамівців» із шотландцями

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *