ASUS ProArt P16 ‒ максимальна продуктивність зі ШІ для дизайнерів

У світі, де технологічні досягнення підтримують творчі процеси, на сцену виходить новий гравець ‒ ASUS ProArt P16. З 16-дюймовим екраном і процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370, він стане вашим справжнім помічником. Що робить його винятковим? Давайте дізнаємося разом.

Творчість стає простішою: інновації на кожному кроці

Уявіть, що ваші творчі ідеї реалізуються з максимальною легкістю. З такими ШІ-інструментами, як StoryCube і MuseTree, з клавішею Copilot, програмним центром ProArt Creator Hub і контролером ASUS DialPad творчий процес стає більш простим і продуктивним. StoryCube організовує ваші цифрові активи, а MuseTree перетворює ескізи на готові зображення за секунди.

ProArt Creator Hub стає вашим персональним порталом для налаштування пристрою та оптимізації роботи, а DialPad забезпечує зручний контроль професійних програм, дозволяючи легко змінювати розмір пензля чи швидко скасовувати дії. І все це ‒ лише одним дотиком.

Творчість стає швидшою: потужність у ваших руках

Процесор AMD Ryzen AI 9 HX 370 з 50 TOPS ШІ-продуктивності та відеокарта GeForce RTX 4070 із 321 TOPS забезпечують неймовірну швидкодію для проєктів будь-якої складності. Сенсорний OLED-дисплей ASUS Lumina з 4K роздільною здатністю вирізняється надзвичайно високою точністю кольорів, що робить його досконалим для відеомонтажу та роботи з графікою.

Завдяки поліпшеній системі охолодження, оперативній пам’яті LPDDR5X місткістю до 64 ГБ і SSD PCIe 4.0 обсягом до 4 ТБ, ProArt P16 здатен легко впоратися з найвибагливішими проєктами. ProArt P16 Ambient Cooling ‒ це технологія охолодження, що забезпечує максимальну продуктивність при мінімальному рівні шуму, тоді як трьохвентиляторна система відмінно розсіює тепло.

Творчість стає мобільною: свобода руху

ProArt P16 відкриває безмежні можливості для творчої роботи, незалежно від того, де ви знаходитесь. Його компактний корпус товщиною всього 14,9 мм і вагою 1,85 кг робить цей ноутбук ідеальним мобільним компаньйоном. Беріть його із собою у студію чи парк, в офісу чи до улюбленої кав’ярні.

Дизайн, натхненний професійною технікою, має такі інноваційні деталі, як вертикальні смужки на шарнірах, що підкреслюють його елегантність та нагадують камери класу hi-end.

Вартість і наявність

Ноутбук ProArt P16 із процесором AMD Ryzen AI 9 HX 370, 64 ГБ оперативної пам’яті та SSD на 2 ТБ вже доступний до придбання в Україні за 158 999 грн. Купити ноутбук можна в офіційному інтернет-магазині ASUS Україна або в авторизованих онлайн-магазинах партнерів компанії.

No votes yet.
Please wait...