Війна за добу: ЗСУ суттєво зменшили арсенал військової техніки ворога   

У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

Упродовж минулої доби, 15 серпня, Збройні Сили України знищили майже 1330 окупантів, 12 танків, 35 бронемашин, 64 артилерійські системи і РСЗВ, 61 БПЛА оперативно-тактичного рівня, крилату ракету, а також 89 одиниць автомобільної, спеціальної техніки й автоцистерн.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Російські загарбники завдали по території України п’ять ударів вісьмома ракетами, та 53 авіаудари, скинувши 73 КАБи. Крім цього, залучили для ураження 502 дрони-камікадзе та здійснили понад 3100 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах», — повідомили в Генштабі.

Як розповіли військові, на Харківському напрямку ворог п’ять разів атакував оборонні рубежі  неподалік Липців та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку відбулося 12 бойових зіткнень біля Синьківки, Глушківки, Колісниківки, Андріївки, Берестового та Кругляківки.

На Лиманському напрямку російські загарбники шість разів атакували  поблизу Невського, Макіївки та Тернів.

На Сіверському напрямку під час бойових зіткнень оборонці української землі відбили дев’ять ворожих штурмів у районах Верхньокам’янського, Білогорівки та Переїзного.

На Краматорському напрямку точилося три бої поблизу Часового Яру.

На Торецькому напрямку   росіяни 14 разів атакували   біля Торецька та Нью-Йорка, але успіху не мали.

На Покровському напрямку відбулося 39 бойових зіткнень неподалік населених пунктів Пантелеймонівка, Воздвиженка, Зелене Поле, Новоторецьке, Миколаївка, Новогродівка, Новожеланне, Скучне, Птича.

На Курахівському напрямку ворог 10 разів атакував  поблизу Георгіївки, Красногорівки та Костянтинівки.

На Гуляйпільському та Оріхівському напрямках обидва ворожі штурми поблизу Рівнопілля та Малої Токмачки не мали успіху.

На Придніпровському напрямку ворог також зазнав поразки, атакуючи оборонні рубежі на лівобережжі Дніпра.

«На інших напрямках ситуація без змін», — запевнили в Генеральному штабі ЗСУ.

Як повідомлялося, 14 серпня Збройні Сили України знищили майже 1220 окупантів, 8 танків, 24 бронемашини, 50 артилерійських систем і РСЗВ, засіб ППО, літак, 50 БПЛА оперативно-тактичного рівня, 2 крилаті ракети, а також 65 одиниць автомобільної, спеціальної техніки й автоцистерн.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *