У Києві поліцейська назвала ветерана ССО “конченим інвалідом” через зауваження про паркування

У Києві 14 серпня виник конфлікт між ветераном Сил спеціальних операцій Збройних сил України Павлом Якімчуком та працівницею поліції. Подія трапилася в Дарницькому районі столиці після того, як Павло зробив зауваження водієві через порушення правил паркування. Про інцидент Якімчук повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За словами ветерана, він побачив, як водій автомобіля Toyota Camry припаркувався на місці для осіб з інвалідністю без видимих на те підстав. Павло підійшов, щоб запитати у водія, чи потрібна йому відповідна наліпка, якщо він має право на це місце.

З пасажирського сидіння автомобіля вийшла жінка у поліцейській формі з шевроном Головного управління поліції та почала кричати, заявивши, що такі місця призначені не тільки для інвалідів. Павло зазначив, що він сам є пораненим і має групу інвалідності, але після цього розмова перетворилася на сварку.

У наступному дописі Якімчук повідомив, що, за його інформацією, жінка, яка почала конфлікт, є працівницею Національної поліції Оленою Орещєнко.

– Це саме та пані, яка назвала мене ‘конченим інвалідом’ тільки за те, що я запитав її чоловіка, чи потрібна йому наліпка “особа з інвалідністю”, бо він припаркувався на місці для таких осіб, — написав ветеран.

Наразі сторінка поліцейскої Олени Орещєнко в соцмережах видалена.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

No votes yet.
Please wait...