Поліція затримала «винахідливих» торговців зброєю

Клієнтів шукали через Інтернет

Столичні правоохоронці викрили угруповання, яке за допомогою мережі Інтернет реалізовувало під виглядом мисливської зброї бойову.

Про це повідомляє ГУНП України в м. Києві.

Як розповіли  правоохоронці, до групи торгівців зброєю входило троє чоловіків, які мешкали в Київській, Львівській та Чернівецькій областях.

«Фігуранти шукали клієнтів через Інтернет, пропонуючи у своїх оголошеннях мисливську зброю. Під час спілкування з потенційним покупцем вони вже пропонували до продажу одиниці бойової зброї та боєприпаси. Для конспірації ділки спілкувалися виключно через месенджери під зміненими анкетними даними, а зброю надсилали у розібраному вигляді окремими посилками», — зазначили в поліції.

Працівники Шевченківського районного управління поліції спільно з оперативниками Главку поліції Києва та співробітниками  СБУ затримали фігурантів, а під час  санкціонованих обшуків вилучили автоматичну зброю, карабін, пістолети, гранати та тисячі набоїв.

Затриманим повідомлено про підозру в незаконному  поводженні  зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.

Нагадаємо,  в  Києві судитимуть трьох організаторів фіктивного благодійного фонду, які під виглядом допомоги для потерпілих внаслідок війни дітей зібрали та витратили понад 5 млн грн небайдужих громадян.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *