У головній лікарні швидкої допомоги столиці виявили відсутність важливих тестів

Медичний заклад не закупив відповідні вироби

Київська міська лікарня швидкої допомоги не проводить тестування пацієнтів на COVID-19  тому, що не було придбано тести швидкого діагностування.

Про це стало відомо сьогодні на засідання комісії КМДА з аналізу фінансово-господарської діяльності комунальних підприємств за перше півріччя 2024 року.

«Не закупали тестів», — дав відповідь на запитання представник лікарні.

Своєю  чергою,  директорка  Департаменту  охорони  здоров’я КМДА Валентина Гінзбург вказала на неприпустимість такої ситуації.

«Ви практикуюча лікарня і мусите тестувати. Вже два тижні у Києві спостерігається ріст на COVID, і ви вже мали тестувати», — зауважила Гінзбург.

Нагадаємо,  в  листопаді минулого року Київська міська рада заслухала звіт тимчасової контрольної комісії, яка розслідувала розтрати столичною адміністрацією бюджетних коштів під час воєнного стану. У звіті, зокрема, йдеться про скандальні тендери на ремонт госпіталю для ветеранів у Пущі-Водиці вартістю у 504,2 млн гривень. 

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *