На Оболоні відкрили меморіальну дошку загиблому воїну Роману Антонюку

Пам’ятний знак  установили на фасаді будинку на Оболонському проспекті, 10, де мешкав Роман

Про це повідомляє голова райдержадміністрації Кирило Фесик.

«Ми продовжуємо вшановувати пам’ять наших Героїв.  На честь бійця Окремого загону спеціального призначення НГУ «Азов» Романа Антонюка, разом із його сім’єю та друзями, ми відкрили меморіальну дошку», – сказав очільник РДА.  Він нагадав, що кілька місяців тому на честь Романа створили шкільний музей «Незламна Україна» на базі ліцею №157,  де навчався Герой. На чільному місці в експозиції – особисті речі захисника.

Життя Романа обірвалося 8 травня 2022 року під час перебування в одному з бункерів заводу «Азовсталь». Воїн зустрів повномасштабне  російське вторгнення в героїчному Маріуполі — місті, яке увійшло в світову історію як символ Незламності.

У Романа Антонюка залишилася родина. Дружина Євгенія Цигель, яка дбайливо зберігає пам’ять про свого чоловіка, є активною мешканкою Оболоні та членкинею Ради з питань військових і ветеранів, їхніх родин та членів сімей загиблих захисників і захисниць України. 

Читайте також: У Деснянському районі встановлять меморіальні дошки Героям

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *