Війна за добу: інтенсивність боїв не спадає

Найгарячішою ситуація залишається на Покровському напрямку

За минулу добу, 3 серпня, відбулося 140 бойових зіткнень.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу ЗСУ.

Найгарячішою ситуація залишається на Покровському напрямку. Крім того, ворог був активним на Торецькому та Куп’янському напрямках.

Минулої доби авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали п’ять ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ противника, а також уразили пункт управління, п’ять засобів ППО, станцію РЛС, склад МТЗ та ще один важливий об’єкт окупантів.

На Харківському напрямку зафіксовано шість атак противника поблизу Тихого, Глибокого та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку відбулося 19 бойових зіткнень, зокрема, біля Синьківки, Колесниківки, Новоосинового, Глушківки, Андріївки, Берестового, Стельмахівки та Петропавлівки.

На Лиманському напрямку ворог здійснив вісім атак неподалік Макіївки, Невського та Тернів.

На Сіверському напрямку українські воїни відбивали штурмові дії окупантів поблизу Верхньокам’янського, Івано-Дар’ївки, Виїмки, Переїзного та Спірного.

На Краматорському напрямку точилося 12 боїв у районах Васюківки, Часового Яру та Андріївки.

На Торецькому напрямку відбулося 20 боєзіткнень неподалік Північного, Нью-Йорка, Торецька та Залізного.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 45 атак в районах населених пунктів Пантелеймонівка, Новоолександрівка, Воздвиженка, Желанне, Новоселівка Перша, Калинове, Межове, Карлівка, Свиридонівка, Скучне, Іванівка та Яснобродівка.

На Курахівському напрямку Сили оборони зупинили 11 атак біля Красногорівки, Георгіївки, Пантелеймонівки, Костянтинівки та Парасковіївки, де противник намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку загарбники сім разів штурмували наші позиції поблизу Водяного, Костянтинівки та Роздольного.

На Оріхівському напрямку українські війська двічі відбивали ворожі атаки дії неподалік Роботиного.

За орієнтовними оцінками, минулої доби втрати російських окупантів склали 1150 одиниць особового складу. Також Сили оборони знешкодили п’ять танків, 17 бойових броньованих машин, 59 артилерійських систем, три РСЗВ, три засоби ППО, 41 БпЛА оперативно-тактичного рівня, дві крилаті ракети, 80 автомобілів та 11 одиниць спеціальної техніки ворога.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *