Вічний ремонт: кияни просять упорядкувати рух  одним із головних мостів

Містяни дали пораду владі

Мешканці столиці закликають міську владу впорядкувати роботи з ремонту на Північному мосту, який із року в рік через  постійній ремонти стоїть у пробках

Відповідну петицію з цього приводу зареєстровано на офіційному сайті Київради.

Як пояснюють автори ініціативи, мешканці лівобережної частини Києва, особливо мікрорайону  Троєщина і житлового масиву Райдужний, з початку весни з року в рік стають заручниками діяльності дорожніх служб. Адже внаслідок проведення постійних ремонтних робіт проїзної частини Північного мосту в години пік водіям та пасажирам доводиться тривалий час стояти в заторах як у власному, так і громадському транспорті.

На думку підписантів петиції, застосування «мобільних» бар’єрів та спеціальної техніки для їх зміщення дозволить за короткий час оптимізувати рух автотранспорту на певних ділянках у залежності від щільності трафіку. Це дозволить, наприклад, розширювати смуги у вранішні години пік у напрямку з лівого на правий берег, а у вечірні — навпаки. А враховуючи те, переконані кияни, що на цій ділянці дорожнього полотна ремонтні роботи будуть тривати ще не один рік, застосування  способу «дорожньої блискавки» (зміна кількості смуг напрямку руху автотранспорту) дасть змогу значно поліпшити умови та скоротити час для переміщення мешканців лівобережної частини  Києва.

Нагадаємо, раніше кияни закликали міську владу розглянути можливість встановлення сонячних панелей на світлофори.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *