У найближчі дні очікується суттєва зміна погоди

Синоптики дали свіжий прогноз

У Київській області на вихідні прогнозується тепла, навіть трохи спекотна погода з денними максимумами 30-32°, а в суботу, 27 липня, по столичному регіону подекуди може накрапати літній дощ та гриміти грози, проте в неділю очікуємо стабільну сонячну погоду.

Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Як зазначили метеорологи, сьогодні у Києві очікується мінлива хмарність, без опадів, вітер північний, 5-10 м/с. Температура по області вночі понизиться до +14-19°, вдень повернеться до звичайних вже +27-32°. У Києві вночі також буде прохолодно — 17-19° вище нуля, вдень близько повітря прогріється до +30°.

«Кардинально змінюється ситуація в понеділок. Саме вночі через Київ пройде холодний атмосферний фронт, зумовить нічні опади та ранкову прохолоду. Але в денні години звичайно температура підвищиться до 26°. Проте повітря вже буде відчутно свіжіше і на додачу посилиться північно-західний вітер, який матиме досить рвучкий характер впродовж перших днів тижня», — попередили синоптики.

Водночас, за їхнім прогнозом, у вівторок та середу також ймовірні невеликі дощі, більш хмарна та освіжаюча погода.

Станом на ранок у столиці вуличні термометри показували +18° за відносної вологості 68% і атмосферного тиску 742 мм ртутного стовпчика.

Нагадаємо, 26 липня у Києві термометри показували + 29°.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *