Війна за добу: ворог концентрує атаки на одному з напрямків

У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

Упродовж минулої доби, 25 липня, на фронті відбулося 126 бойових зіткнень. Збройні Сили України знищили майже  950 окупантів, 7 танків, 11 бронемашин, 36 артилерійських системи і РСЗВ, 73 БПЛА оперативно-тактичного рівня, а також 63 одиниці автомобільної, спеціальної техніки й автоцистерн.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

«Російські загарбники завдали по території України 66 авіаударів, скинувши 105 КАБів. Крім цього, росіяни задіяли для ураження 430 дронів-камікадзе та здійснили понад 3400 обстрілів по позиціях наших військ і населених пунктах», — повідомили в Генштабі.

Як розповіли військові, на Харківському напрямку ворог дев’ять разів атакував оборонні рубежі наших воїнів неподалік Вовчанська, Глибокого та Тихого.

На Куп’янському напрямку противник вісім разів проводив наступальні штурми біля Синьківки, Петропавлівки, Стельмахівки та Степової Новоселівки.

На Лиманському напрямку  російські загарбники 12 разів атакували позиції українців поблизу Макіївки та Невського, а також у районі Серебрянського лісу.

На Сіверському напрямку оборонці української землі зупинили п’ять ворожих атак у районах Верхньокам’янського, Спірного та Миколаївки. Ситуація під контролем наших військ.

На Краматорському напрямку противник здійснив 13 наступальних дій поблизу Іванівського, Часового Яру, Калинівки, Майського та Григорівки.

На Торецькому напрямку росіяни вісім разів атакували українські війська біля Залізного, Нью-Йорка та Північного.

Найбільшу активність російські загарбники проявили на Покровському напрямку. Окупанти 31 раз намагалися прорвати нашу оборону неподалік населених пунктів Олександропіль, Воздвиженка, Новоолександрівка, Тимофіївка, Іванівка, Веселе, Новоселівка Перша та Яснобродівка. Ворог концентрує зусилля біля Новоолександрівки та Веселого.

На Курахівському напрямку ворог 15 разів атакував наші позиції поблизу Красногорівки, Костянтинівки та Парасковіївки. Дванадцять атак  відбито, три – досі тривають.

На Времівському напрямку противник здійснив 13 наступальних дій біля Костянтинівки, Водяного, Великої Новосілки та Роздольного.

На Оріхівському напрямку загарбники здійснили чотири атаки неподалік Малої Токмачки, Юрківки, Новоандріївки та Щербаків, але в результаті боєзіткнень зазнали поразки.

На Придніпровському напрямку усі зусилля окупантів потіснити наші підрозділи із займаних позицій на лівобережжі Дніпра також не мали успіху.

«На інших напрямках ситуація суттєвих змін не зазнала», — запевнили в Генштабі.

Як повідомлялося, 24 липня на фронті відбулося 125 бойових зіткнень. Збройні Сили України знищили майже 1130 окупантів, 11 танків, 26 бронемашин, 45 артилерійських системи і РСЗВ, 2 засоби ППО, літак, 66 БПЛА оперативно-тактичного рівня, крилату ракету, а також 90 одиниць автомобільної, спеціальної техніки й автоцистерн.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *