Під домашнім арештом опинився ще один посадовець столичного метро

Начальнику служби колії, тунельних споруд і будівель Київського метрополітену обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту

Суд розглянув клопотання представників Подільської окружної прокуратури  у межах провадження щодо підтоплення тунелів між станціями «Деміївська» та «Либідська», ухваливши рішення про домашній арешт посадовця. Його підозрюють у службовій недбалості, що призвела до тяжких наслідків.

Строк  арешту – до 23 вересня 2024 року, повідомляє міська проуратура.

Нагадаємо, начальника служби колії, тунельних споруд КП «Київський метрополітен» підозрюють у неналежному виконанні посадових обов’язків, що призвело до розгерметизації тунелю, наявності тріщин у стінах тунелю та його подальшого підтоплення на ділянці київського метро між станціями «Деміївська» та «Либідська».

Як розповідав «Kаштан NEWS», сьогодні головний інженер столичної підземки Віктор Вигівський, який виконує обов’язки начальника, також згідно з судовим  вердиктом  опинився під цілодобовим домашнім арештом. Він має здати закордонний паспорт, приходити до слідства на допити в межах кримінального провадження.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *