Інцидент у таксі: водій заперечував український статус Криму

Ранок суботи в Києві почався з незвичного інциденту. Пасажирка таксі, яка їхала на майстер-клас із родинами загиблих Героїв, стала учасником неприємної ситуації.

Як повідомила мешканка столиці Галина Морар, вона не могла позбутися думок про вбивство Ірини Фаріон, коли водій таксі увімкнув російський шансон. На її прохання вимкнути музику, водій запитав, “що не так”.

Після цього пасажирка задала, здавалося б, просте запитання: “Чий Крим?” Відповідь водія була шокуючою — він заявив, що Крим ніколи не був українським, а “нам його просто дали”.

На своїй сторінці Facebook вона написала пост про сьогоднішню ситуацію з водієм Bolt. Зазначимо, що керівництво компанії відреагувала на інцидент та написало коментар:

– Подібна позиція водія є неприйнятною для нашого сервісу. У таких випадках зазвичай, ми блокуємо водіїв на платформі. Компанія Bolt регулярно інформує водіїв щодо обмеження використання музичного супроводу без згоди пасажирів, а також повного утримання від відтворення музики будь-яких російських виконавців. Ми також готові співпрацювати з правоохоронними органами та надати всю необхідну інформацію за їх офіційним запитом, – пише Bolt.

Варто зазначити, що це вже не перший інцидент із сервісом Bolt.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

No votes yet.
Please wait...