Директор Департаменту комунальної власності потрапив під слідство

Справа стосується ремонту приміщення і 350 тисяч гривень

У ході досудового розслідування працівники поліції встановили, що Департамент комунальної власності КМДА та благодійний фонд уклали договір оренди нежитлового приміщення з правом подальшої приватизації. За згодою сторін орендар виконав ремонт, кошти за ці роботи підлягали відшкодуванню.

Для проведення оцінки всього того, що було зроблено, залучили директора товариства та його співробітницю, які мали контролювати відповідність виконаних робіт, що підлягатимуть компенсації. Проте останні внесли недостовірні відомості в офіційні документи, внаслідок чого з бюджету міста було безпідставно відшкодовано майже  350 тисяч гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Серед підозрюваних – директор Департаменту комунальної власності КМДА та двоє оцінювачів, які перебували між собою в  змові. Їхні дії кваліфіковано слідчими як службова недбалість, зловживання повноваженнями оцінювача та підроблення офіційних документів. Слідчі оголосили про підозру директорові Департаменту, а також двом оцінювачам.

Викрили злочинну схему заволодіння бюджетними коштами слідчі Солом’янського управління поліції спільно зі співробітниками ГУ СБУ у Києві та Київської області.

Читайте також: СБУ ЗАТРИМАЛА НА ХАБАРЯХ ОДНОГО З ГОЛОВНИХ ПОДАТКІВЦІВ СТОЛИЦІ

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *