На Борщагівці через нетверезого водія дорогої іномарки загинула жінка

Винуватцю ДТП «світить» суворе покарання

Столичні правоохоронці затримали 35-річного водія автомобіля «Maserati», який, перебуваючи за кермом у нетверезому стані, вночі протаранив мопед, через що загинула його пасажирка.

Про це повідомляє столична прокуратура.

Як розповіли в правоохоронному відомстві,  подія сталася вчора близько опівночі на вулиці Борщагівська. За попередніми даними, водій автомобіля «Maserati» здійснив зіткнення з мопедом марки «Delivery». Внаслідок ДТП 48-річна пасажирка мопеда від отриманих тілесних ушкоджень загинула на місці аварії, а водія з численними травмами госпіталізували до лікарні.

Як з’ясувалося, водій дорогої іномарки перебував за кермом у нетверезому стані — прилад Драгер зафіксував у нього в організмі 1,66 проміле алкоголю.

Наразі водієві «Maserati» повідомлено про підозру та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до десяти років.

Нагадаємо, від початку року в Україні зафіксовано 1,2 тисячі дорожньо-транспортних подій за участі мотоциклів чи мопедів. Це на 14 відсотків  менше, ніж у 2023 та 2021 роках.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *