Людей не пустили до метро перечекати ракетну атаку, – очевидиця

Інцидент відбувся 8 липня, коли росіяни обстрілювали Київ

Під час ракетної атаки на Київ перехожі марно намагалися потрапити до наземної станції метро, щоб перечекати обстріл.

Про це повідомила в соцмережах одна з очевидиць інциденту.

«Віталій Кличко, КП «Київський метрополітен». А хто буде винен у смертях людей, яких не пускають в метро на наземних станціях?! Київ х***рять, а нас не пускають хоча би пройти турнікети, щоб нас не пере***ало осколками від вхідних дверей! Нас тут ДО***Я! Під дверима, на вулиці – не влазим. Запропонуйте ще раз нам піти в найближче укриття! Є вже ті, хто «не дійшов назавжди», після того як нас туди послали», – написала жінка 8 липня.

У коментарях до допису вона зазначила, що під час атаки метро, навіть наземне, виглядало надійніше, ніж будь-яке місце поруч. За її словами, якби перехожі пішли до укриття, куди їх посилали працівники метрополітену, то «попали би під прильот поряд».

«А тільки дали відбій, і сотні людей оплатили проїзд, нас вигнали на***й з «технічних причин». Вітаю з наваром і смертями! Це могли бути всі ми. Просто бо нас не пустили зайти хоч на метр в метро», – написала авторка.

Жінка не вказала, на якій саме станції метрополітену відбувся інцидент. Однак, судячи з часу запису, можливо, мається на увазі станція метро «Лівобережна», неподалік якої розташований медичний центр «Адоніс», де під час повторного обстрілу 8 липня загинуло дев’ятеро людей.

Читайте також: СБУ отримала нові докази, що росія ударила по «Охматдиту» ракетою

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *