Назвали адреси, за якими контролюють швидкість авто

Тендер на обслуговування поліцейських авто.

Патрульна поліція Києва оприлюднила адреси, де здійснюється вимірювання швидкості

Правоохоронці нагадують, що прилади TruСam використовуються для вимірювання швидкості руху на аварійно небезпечних ділянках та місцях, де трапилася найбільша кількість дорожньо-транспортних пригод з тяжкими наслідками.

Про це інформує Патрульна поліція Києва.

Отже, у столиці контролюють швидкість за такими адресами: проспекти Миколи Бажана, Берестейський, Броварський, Академіка Палладіна, Соборності, а також на Столичному та Гостомельському  шоссе, Кільцевій дорозі (від проспекту Берестейського до площі Одеської), на вулицях Академіка Заболотного, Борщагівській, на Новоірпінській трасі, на бульварі Лесі Українки.

Про місця, де поліцейські здійснюють контроль за дотриманням швидкісного режиму за допомогою спеціальних технічних засобів, інформують дорожні знаки 5.76 ”Автоматична відеофіксація порушень правил дорожнього руху”. Дотримуйтесь швидкісного режиму та подбайте про безпеку.

Фото: Bernt van Dongen / Wikimedia commons

Читайте також: СТОЛИЧНА ПОЛІЦІЯ ВИКЛАДЕ ЗА РЕМОНТ ДВОХ АВТІВОК СОЛІДНУ СУМУ 

Більше новин, фото та відео у Телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в Телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в Телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *