Не можуть дістатися води: Кличко запросив поранених військових до парку на Оболоні, але забув про доріжки

Люди на колісних кріслах не можуть заїхати на пляж

Рекреаційна зона на Оболонському острові, яку Віталій Кличко позиціонує як локацію для  реабілітації поранених військових, виявилася не готовою для відвідування маломобільних людей.

Про це під час сьогоднішнього пленарного засідання Київради зауважила міському голові  депутатка Ксенія Семенова.

За її словами, на пляжах не облаштовано проїзди для людей на колісних кріслах.

«Ви у своєму виступі зазначили, що це нова локація для реабілітації поранених військовослужбовців –  тих, які втратили ноги, наприклад. Але, на жаль, люди на колісних кріслах взагалі не мають можливості дібратися до води в цьому парку. Тобто ви їх туди запрошуєте, а вони можуть тільки з доріжки стояти і дивитися. Прошу дати доручення організувати доступ до води маломобільним групам населення на піщаному пляжі на цьому острові», – сказала Ксенія Семенова.

Раніше під час засідання Віталій Кличко заявив, що зона відпочинку на Оболонському острові, на яку було витрачено 200 млн бюджетних гривень, нібито була створена на прохання поранених військових.

«Будучи в шпиталі з нашими пораненими хлопцями без ніг, без кінцівок вони там знаходяться… Хлопці кажуть: «Просимо вивезти кудись в зелену зону, десь відпочити, у нас одне бажання – піти десь переключитись, рибалку порибачити і так далі», – сказав Віталій Кличко.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *