Освіжаючий подих технологій: нові iPad за найкращою ціною

Нещодавно компанія Apple представила оновлену лінійку планшетів iPad, які змінять ваше уявлення про портативність та продуктивність. Встигніть придбати новинку за найпривабливішою ціною.

Зустрічайте iPad Air з процесором M2, горизонтально розміщеною фронтальною камерою та в чудових нових кольорах. А також iPad Pro ‒ найтонший та найпотужніший планшет з чипом нового покоління M4. Тільки до 26 травня можна оформити передзамовлення та придбати новинки в офіційних партнерів на суперумовах: у кредит на десять платежів, всього від 3200 гривень на місяць за iPad Air та від 5300 гривень на місяць за iPad Pro. А на додаток отримайте знижку 50% на Apple Pencil!

iPad Air

Обирайте між 11-дюймовим і 13-дюймовим iPad Air ‒ кожен з них оснащений вражаючим дисплеєм Liquid Retina із високою роздільною здатністю, який відтворює надзвичайно живі кольори та реагує на дотик із бездоганною швидкістю. Антиблікове покриття екрана й технологія True Tone забезпечать чітке зображення за будь-яких умов освітлення.

Основою нового iPad Air є чип M2 від Apple, який має на 15% більш швидкий центральний процесор, на 25% швидший графічний процесор і на 50% більше пропускної здатності пам’яті порівняно з попередньою моделлю. Така продуктивність дозволить виконувати завдання будь-якої складності максимально швидко ‒ від створення 3D-контенту до занурення у найвибагливіші ігри зі складною графікою.

16-ядерний чип Neural Engine, що працює на 40% швидше і здатен виконувати 15,8 трлн операцій на секунду, прискорює роботу штучного інтелекту в функціях iPadOS, роблячи iPad Air потужним інструментом для таких завдань, як візуальний пошук, виокремлення об’єктів та виділення тексту з зображень. Вдосконалений чип M2 загалом працює майже на 50% швидше, ніж попереднє покоління. І все це з батареєю, яка тримає заряд весь день.

З iPadOS ви можете робити все, що вам подобається, легко та швидко. Створюйте за допомогою вбудованих програм презентації, редагуйте фотографії, розробляйте графічний дизайн. Використовуйте декілька програм одночасно, пишіть у будь-якому текстовому полі та швидко й ефективно переміщуйте курсор, використовуючи лише палець, Apple Pencil або трекпад Magic Keyboard.

Надширококутна фронтальна камера 12 МП тепер розташована на довгій стороні iPad Air і створює ідеальні враження від відеодзвінків. А із функцією Центрування у кадрі, яка використовує машинне навчання, камера буде автоматично налаштовуватись, щоб ви були у центрі кадру. 12-мегапіксельна ширококутна задня камера робить яскраві фотографії та записує дивовижні відео 4K.

Порт USB-C забезпечує швидке й просте підключення до таких аксесуарів, як зовнішні дисплеї, док-станції, накопичувачі та камери. Ідеально підходить для швидкої передачі великих фотографій і відео.

iPad Pro

Новий iPad Pro ‒ це найтонший планшет Apple, його товщина становить лише 5.1 мм (модель 13″) та 5.3 мм (модель 11″). Найдосконаліший у світі дисплей Ultra Retina XDR з новаторською технологією Tandem OLED відтворює надзвичайно яскраве і контрастне зображення, а чип Apple M4 забезпечує неперевершену продуктивність та потужні можливості ШІ.

 M4 ‒ нове покоління чипів, які в 1,5 раза швидші порівняно з M2. Чип M4 побудовано на основі 3-нанометрової технології другого покоління, яка є ще більш енергоефективною та забезпечує цілий день автономної роботи. Вбудований у М4 процесор Neural Engine, що здатен виконувати 38 трлн операцій на секунду, виводить машинне навчання в iPadOS на новий рівень.

Абсолютно новий Apple Pencil Pro ‒ ідеальний інструмент для будь-якої творчої роботи. Нова функція стискання дозволяє швидко перемикатися між інструментами та кольорами, а гіроскоп із відстеженням обертання забезпечує точний контроль над пензлем чи пером. Спеціальний тактильний відгук сповіщатиме про різні дії, а з функцією наведення можна буде бачити, де саме Apple Pencil торкнеться екрана. Apple Pencil Pro підключається, заряджається та зберігається за допомогою магніту на бічній стороні iPad Pro.

Нові iPad містять більше перероблених матеріалів, ніж будь-коли: на 100% перероблений алюміній у міцному корпусі, 100% перероблених рідкоземельних елементів у всіх магнітах.

iPad Air та iPad Pro ‒ це досконалі інструменти для творчості, розваг і роботи. Купуй новий iPad лише в офіційних партнерів, адже вони пропонують оригінальну продукцію спеціально для ринку України, гарантійне та сервісне обслуговування ‒ і все це за найбільш вигідною ціною.

Офіційні партнери в Україні: iSpace, Comfy, Allo, Citrus, Rozetka, Епіцентр, Vodafone, KTC, Фокстрот, Ельдорадо, TTT.ua, Moyo.

No votes yet.
Please wait...