Шляхетний  вчинок: патрульні допомогли вагітній водійці

Поліцейські надали допомогу.

Автомобіль відмовив у незручному місці

Екіпаж патрульної поліції допоміг вагітній киянці полагодити автомобіль, який раптово зламався на мосту Патона, створивши незручності власниці та іншим водіям.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

Як розповіли правоохоронці, поліцейські отримали інформацію про те, що на мосту Патона стоїть автомобіль Audi. На місці  виклику двоє інспекторів з’ясували, що автомобіль має технічну несправність, це підтвердила й розгублена водійка.

Жінка розповіла, що під час руху автомашина зламалася, а самостійно полагодити її вона не може. Крім того, власниця авто була надзвичайно стурбована, адже перебувала на восьмому місяці вагітності.

«Ми заспокоїли панянку, з’ясували причину несправності та власними силами полагодили транспортний засіб. Тож керманичка змогла продовжити рух», зазначили патрульні інспектори.

Нагадаємо, інспектори Патрульної поліції часто  стають свідками  подій, які вимагають негайного реагування, аби надати допомогу  людям.

Більше новин, фото та відео у телеграм-каналі  KASHTAN NEWS. Досі не підписані на новини Києва та України в телеграмі? Підписуйтеся та першими дізнавайтеся про найголовніше в Телеграмі.

Источник

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *