У Києві викрили злочинну групу, яка привласнила 12 мільйонів гривень на каретах швидкої

Шевченківська окружна прокуратура Києва повідомила про підозру 10 учасникам організованої групи, яких підозрюють у заволодінні 12,6 мільйонів гривень бюджетних коштів, виділених на закупівлю запчастин для машин швидкої медичної допомоги.

Як повідомили в пресслужбі Київської міської прокуратури, службові особи КО “Київмедспецтранс” організували схему, щоб привласнити кошти, виділені для функціонування і якісного надання послуг у сфері забезпечення міста Києва каретами швидкої медичної допомоги.

Посадовці разом з п’ятьма директорами та одним підприємцем створили мережу підконтрольних організацій, які перемагали в тендерах на закупівлі автозапчастин до карет швидкої медичної допомоги. Таким чином, ці організації поставляли “Київмедспецстрансу” запчастини за завищеними цінами.

За даними слідства, загальна сума збитків становить 12,6 мільйонів гривень. Наразі правоохоронці обирають запобіжний захід учасникам організованої групи. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років.

Нагадаємо, поліція Києва затримала чоловіка за підпал 12 автівок військовослужбовців. Порушник власноруч виготовляв саморобні запалювальні пристрої та кріпив їх на автомобілі військових.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

No votes yet.
Please wait...