У пологовому будинку на Борщагівці у Києві відкрили сучасне акушерське відділення

У Києві в пологовому будинку №3 відкрили нове акушерське відділення, створене за європейським зразком із комфортними умовами та сучасним обладнанням.

Пологовий будинок знаходиться на Борщагівці, на вулиці Василя Кучера, 7. У відділенні тепер є дев’ять комфортабельних пологових залів і два надсучасні операційні блоки з обладнанням, що відкриває лікарям доступ до інноваційних технологій, повідомили у Департаменті охорони здоров’я КМДА.

Наприклад, там встановили С-арковий рентген-апарат з високочастотним генератором. Завдяки йому прямо в операційній можна буде робити знімки з високим розширенням у режимі реального часу, щоб у разі потреби швидко відкоригувати хід операції.

Також пацієнтки тепер матимуть нагоду під час операції зв’язатися зі своїми родичами, які не змогли приїхати до пологового будинку, за допомогою відео-місту. А ще жінки зможуть вибрати для появи своїх дітей на світ музичний супровід та попросити лікарів застосувати французьку методику “кришталевий потік” – купання новонародженого після кесаревого розтину.

Приєднуйтесь до нашіх каналів в Telegram:

No votes yet.
Please wait...