Нові можливості для вашого магазину

Нові можливості для вашого магазину

Нові можливості для вашого магазину

Відкривши власний магазин, дехто на початку розраховує на власні сили, компетентність персоналу, якість продукту та хороше розташування торговельної точки. Іноді це спрацьовує. Але, як показує практика, на сьогодні кращі результати дає бізнес, який пройшов автоматизацію процесів торгівлі.

Програмне забезпечення Chameleon – передові розробки

Завдяки CHM software замовник отримує доступ до ПЗ. Використовуючи програму автоматизації бізнес процесів, ви досить швидко побачити плюси її використання.

Сьогодні у кожному супермаркеті, невеликому магазині і навіть у багатьох кіосках використовується сучасне електронне обладнання. Технічні та системні розробки, які надаються компанією, дозволяють відстежувати дії персоналу, товарообіг. Тобто увесь процес, пов’язаний з діяльністю.

Компанія з 2009 року допомагає власникам торгових точок піднімати свій бізнес на вищий рівень. Її продукт – це найкращий помічник у автоматизації магазину. Ті, хто уже придбав програмне забезпечення для роздрібної торгівлі, відзначають відмінну його якість.

Етапи автоматизації бізнесу

На початковому етапі консультанти компанії займаються вивченням потреб клієнта, виявленням вразливих місць. Отримавши усю необхідну інформацію, фахівці шукають рішення, яке буде оптимальним у даному випадку. Підбираються модулі ПЗ, необхідне обладнання. І вже після цього технічні спеціалісти настроюють систему, підключають до неї торгове обладнання.

Щоб впровадження дали результат, в бек-офісі та на робочих місцях проводиться навчання співробітників та керівництва торгової точки. Додатково 365 днів на рік замовнику доступне сервісне обслуговування.

Якого результату можна очікувати

З системою автоматизації бізнес процесів Хамелеон можна працювати віддалено, знаходячись у будь-якій точці світу.  Для цього достатньо мати під рукою ноутбук, планшет або смартфон і бути підключеним до інтернету.

Інформація, отримана з камери спостереження, РРО, каси тощо автоматично фіксується у програмі. Тому, власник та менеджер, у якого є доступ до інформації, будуть завжди в курсі:

  • виручених за день коштів;
  • кількості відвідувачів та обслужених покупців;
  • наявності товарів на складі тощо.

Позбавивши кожного члена команди рутинної роботи, можна досягти значних успіхів у бізнесі. Завдяки crm системі для роздрібної торгівлі магазин уже у перші місяці її використання вийде в плюс.

Що дозволяє збільшити кількість покупців

Знижки, акції, дисконтні програми дозволяють підвищити лояльність покупців. Зручна система пошуку товарів та швидке додавання їх до чеку, оплата зручним для покупця способом дозволяють значно прискорити процес обслуговування.

У цілому все це зацікавлює потенційних клієнтів, збільшує їх потік до торговельної зали. Як результат, магазин стає конкурентоспроможним навіть на фоні великих мереж.

Яким чином оптимізується робота продавців-касирів

Програми для автоматизації бізнес процесів дозволяють фіксувати будь-які дії продавців. Вони можуть відкривати та закривати зміну, здійснювати інвентаризацію товарів, працювати із складськими документами, формувати звітність. Щоб запобігти махінаціям з вагою, вартістю, у програмі можна розмежити права продавця і адміна.

Можливість скоротити товарні запаси

Зрозуміти, яка продукція затребувана, а яка тільки займає місце на складі, дозволяють програми для складського обліку від CHM software. З ними ви будете в курсі вартості продукції, динаміки продаж. Результатом аналізу і певних дій стануть оптимізація запасів, зменшення кількості малооборотної продукції.

No votes yet.
Please wait...

Ответить

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *